Jagoda se vrača med Hopse

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Košarkarski klub Hopse Polzelo, ki zaseda zadnje mesto v slovenski ligi Telemach, je okrepil Goran Jagodnik. 38-letni igralec, ki je za slovensko reprezentanco zbral 75 nastopov, bo najverjetneje prvič zaigral že ta konec tedna na tekmi proti Maribor Messerju.
Oglej si celoten članek

Poleg Jagodnika je ekipo Hopsov, ki jo zdaj vodi Boštjan Kuhar, okrepil še mladi slovenski reprezentant na mestu organizatorja igre Danijel Vujasinović.

Jagodnik je na Polzeli igral od leta 1994 do 1999, v zadnjih letih pa je bil član Uniona Olimpije. Za slovensko reprezentanco je 203 centimetre visoki igralec nastopil na šestih evropskih prvenstvih - 1997, 1999, 2001, 2007, 2009, 2011, bil pa je tudi član izbrane vrste na svetovnem prvenstvu leta 2010 v Turčiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.