Jakupovićeva gladko ugnala Američanko

Foto: Profimedias Dalila Jakupović
Foto: Profimedias Dalila Jakupović
Slovenska tenisačica nadaljuje z dobrimi predstavami.
Oglej si celoten članek

Slovenska teniška igralka Dalila Jakupović je v prvem krogu teniškega turnirja v Bogoti premagala Američanko Irino Falcone s 6:2 in 6:4. 

Jakupovićeva je dvoboj dveh šestindvajsetletnic, pri čemer je Američanka na lestvici WTA 40 mest višje, začela ekspresno in prvi niz dobila po vsega 26 minutah. Tudi v drugem nizu je Slovenka hitro povedla s 4:2, a je tekmica z dobro igro naredila končnico napeto, v samem zaključku pa je slovenska igralka izkoristila že prvo žogico za zmago.

V naslednjem krogu se bo pomerila z boljšo iz dvoboja med šestopostavljeno Romunko Patricio Mario Tig, 83. igralko lestvice WTA, in Italijanko Francesco Schiavone, ki se je na turnir uvrstila s posebnim povabilom.

WTA Bogota (250.000 USD), 1. krog:

Dalila Jakupović (Slo) - Irina Falcone (ZDA) 6:2, 6:4

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.