Jamesov 10-letni sin se otepa ponudb

Foto: EPA
Foto: EPA
LeBron James ml, 10-letni sin prvega zvezdnika ekipe Cleveland Cavaliers, uspešno stopa po stopinjah svojega slavnega očeta.
Oglej si celoten članek

Sin LeBrona Jamesa velja za enega najobetavnejših mladih košarkajrev v državi, kar pa slavnemu očetu ni najbolj pogodu. Desetletnik je lani svojo ekipo popeljal do naslova na državnem tekmovanju AAU in vzbudil pozornost študentskih trenerjev, ki ga kljub rosnim letom že zasipavajo z vabili. Med njimi je tudi trener univerze v Ohiu Thad Matta, ki mladega Jamesa uvršča na vrh seznama svojih želja.

Lebron ml. se tako pri komaj desetih letih že otepa ponudb. ''Ja, prejel je nekaj ponudb za različne kolidže. Noro. To bi jim morali prepovedati. Ne morejo rekrutirati 10-letnih otrok,'' je zgrožen košarkar Clevelanda.

James je priznal, da se v mladih letih ni posvečal fizični pripravljenosti, kot to počne danes. ''Uh, star sem bil 24 let,'' je na vprašanje, kdaj je pričel skrbeti za svoje telo, odvrnil James. ''Jedel sem v McDonaldsu. Prvih nekaj let v NBA nisem delal razteznih vaj. Nisem uporabljal ledu. Star sem bil 18 let, lahko sem delal, kar sem hotel,'' je razkril ameriški košarkar.

Kakršen oče, takšen sin

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.