Jan Oblak bo domoval na Wandi

Foto: EPA
Foto: EPA
Novi stadion španskega nogometnega prvoligaša Atlética iz Madrida, katerega član je tudi slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak, se bo imenoval Wanda Metropolitano.
Oglej si celoten članek

Novi stadion bo ime nosil po kitajski družbi Wanda Group, ki je aprila lani kupila 20-odstotni delež v klubu in dobila pravico do imenovanja novega objekta. Wanda je za 20-odstotni delež finalista Lige prvakov odštela 44,98 milijona evrov.

Atlético Madrid načrtuje selitev na nov stadion na severovzhodu Madrida v naslednjem tekmovalnem obdobju.

Zadnjih 50 let je bil njihov dom Vicente Calderón, pred tem pa je Atlético med letoma 1923 in 1966 igral na stadionu Metropolitano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.