Jan Oblak plačan bolje kot Benzema in Modrić

Foto: Epa
Foto: Epa
Razkrite so plače najboljših nogometašev elitne španske La Lige. Pod samim vrhom je Slovenec.
Oglej si celoten članek

Belgijski nogometaš madridskega Reala Eden Hazard je najbolje plačani igralec španske La Lige, poroča portal Capology. Njegov letni zaslužek znaša 31 milijonov evrov bruto.

Že na drugem mestu najdemo slovenskega reprezentanta Jana Oblaka. Atlético Madrid Škofjeločanu letno plačuje 25 milijonov bruto.

Na tretjem mestu med zaslužkarji je Francoz Karim Benzema s 24 milijoni evrov letne plače, na četrtem še en Realov nogometaš - Avstrijec David Alaba z 22,5 milijona.

Med najboljše v Španiji po zaslužkih sodita še Barcelonin Sergio Busquets (22 milijonov bruto) in Realov Toni Kroos (21,9 milijona bruto).

Foto: Epa Barcelona Real Madrid Las Vegas

V elitni deseterici so še Vinícius Júnior (Real Madrid; 20,8 mio.), Antoine Griezmann (Atlético Madrid; 20,8 mio.), Jordi Alba (Barcelona; 20,8 mio.) in Luka Modrić (Real Madrid; 19,7 mio.).

Na enajstem mestu je najnovejša okrepitev Barcelone Robert Lewandowski (18,75 mio.), sledita mu Antonio Rüdiger (Real Madrid; 18,7 mio.) in Frankie de Jong (Barcelona; 16 mio.).

Celoten plačilni seznam si lahko ogledate NA TEJ POVEZAVI.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:19 26. Julij 2022.

    Ja od tega mutavega slovenskega skritega ćefurja pa pol manj ali nič.

  • 17:21 26. Julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna sod doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.