Jan Oblak stoji na robu prepada

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenski reprezentant s soigralci ni izpolnil cilja.
Oglej si celoten članek

V uvodnem obračunu 4. kola skupine B Lige prvakov je Atlético Madrid na domačem igrišču remiziral z belgijskim moštvom Club Brugge (0:0). Španci imajo po štirih tekmah na računu prav toliko točk in prvega mesta ne morejo več osvojiti. 

Jan Oblak je vso tekmo branil vrata domačih na stadionu Metropolitano, ustavil je dva neposredna strela v okvir. Brugge je imel od 82. minute igralca manj na igrišču, saj je Ganec Kamal Sowah prejel drugi rumeni karton.

V zadnjih dveh kolih, ko bo Atlético gostil Bayer Leverkusen in nato odpotoval v Porto, bodo morali Oblak in soigralci osvojiti vsaj štiri točke, da bi si zagotovili napredovanje v osmino finala.

Liga prvakov (skupina B), 4. kolo:

Atlético Madrid - Club Brugge 0:0 (0:0)
Bayer Leverkusen - Porto

LESTVICA:
1. Club Brugge 10
2. Atlético Madrid 4
3. Porto 3
4. Bayer Leverkusen 3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.