Jan prevzel Graz 99ers

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Hokejski klub Graz 99ers je sporočil, da se je razšel s trenerjem Toddom Bjorkstrandom.
Oglej si celoten članek

Slab začetek sezone lige Ebel, kjer so Gradčani po osmih krogih na zadnjem mestu, je odnesel 52-letnega stratega, ki je bil tudi športni direktor. Začasno bo ekipo vodil eden od dosedanjih pomočnikov, nekdanji slovenski hokejist Ivo Jan.

Vodstvo kluba je še dodalo, da je 52-letnemu Američanu odvzelo tudi vse druge funkcije v klubu. Kot trener je na avstrijskem Štajerskem deloval od leta 2014.

Gradec je v prvih osmih tekmah sezone dosegel samo eno zmago in je s petimi točkami na dnu lestvice. Novemu glavnemu trenerju Janu pa bo še naprej pomagal Finec Teppo Kivelä, ki je bil tudi doslej na mestu pomočnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.