Jan se je razšel z Vipitenom

Foto: Profimedia Ivo Jan
Selektor slovenske reprezentance je končal sodelovanje z italijanskim klubom.
Oglej si celoten članek

Selektor slovenske hokejske reprezentance Ivo Jan se je razšel s svojim italijanskim klubom Vipitenom, poroča spletna stran alpske lige, v kateri klub nastopa. Italijani so na klop ustoličili Kanadčana Dustina Whitcottona, ki je nazadnje deloval v Nemčiji, kjer je pustil vtis tudi kot igralec.

Novi trener je s seboj pripeljal tudi izkušenega ameriškega vratarja Jason Bacashihuo, ki je pred časom odigral 38 tekem za St. Louis Blues, letošnjega finalista lige NHL.

Kljub odhodu Jana pa bo Slovenija pri tujih klubih lige AHL, kjer naj bi tudi v naslednji sezoni igrala SŽ Olimpija in Sij Acroni Jesenice, imela svojega predstavnika, Jaka Avgustinčič je namreč že pred časom podpisal pogodbo z Zell am Seejem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.