Jan zapušča slovensko reprezentanco

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ob pravkar končanem svetovnem prvenstvu divizije I skupine A se od slovenske moške članske hokejske reprezentance zaradi klubskih obveznosti do nadaljnjega poslavlja dosedanji pomočnik selektorja Ivo Jan, so sporočili s slovenske hokejske zveze.
Oglej si celoten članek

Ivo Jan je odločitev o slovesu od slovenskega reprezentančnega hokeja v pogovoru z generalnim sekretarjem in športnim direktorjem HZS Dejanom Kontrecem nakazal že v začetku letošnjega leta, ko je bil zaradi intenzivnih obveznosti na mestu glavnega trenerja avstrijske ekipe Graz 99ers prisiljen izpustiti februarski turnir slovenske izbrane vrste v Innsbrucku.

"Takrat smo se dogovorili, da bo delo z reprezentanco nadaljeval do konca svetovnega prvenstva, nato pa se naše poti, žal, razhajajo. Ivu smo hvaležni za vse, kar je v tem času dal reprezentanci. Uspeh, ki so ga risi z uvrstitvijo v elitno divizijo svetovnega hokeja dosegli v Katovicah, je dosežek celotne ekipe, katere pomemben del je bil tudi on. Verjamemo, da bo s svojim znanjem in bogatimi izkušnjami lahko še naprej v pomoč slovenskemu hokeju," je ob tem dejal Kontrec.

Strokovno vodstvo reprezentance bo, še zlasti v luči olimpijskih kvalifikacij, ki reprezentanco čakajo v začetku septembra, v nadaljevanju sprejelo odločitev o zapolnitvi mesta, ki se je izpraznilo z odhodom Iva Jana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.