Janica noseča, že razkrila ime

Foto: Profimedia
Nekdanja hrvaška smučarka pričakuje naraščaj.
Oglej si celoten članek

Janica Kostelić je po uspešni smučarski karieri presedlala v politične vode, trenutno je državna sekretarka na hrvaškem ministrstvu za šport. Na nedavni seji vlade je razkrila, da pričakuje otroka. Kostelićeva je že v sedmem mesecu nosečnosti.

Olimpijska in svetovna prvakinja je razkrila, da bo rodila sina in da je že izbrala ime zanj - Oskar. Janica ni razkrila, kdo je oče njenega otroka, veseli pa se, da bosta njena nečaka Leon in Ivan, sinova njenega brata Ivice, dobila družbo.

"Zelo se veselim, da bo družina Kostelić dobila še enega dečka, da bosta nečaka imela novega partnerja za igro. Nosečnost je povsem normalna, a vseeno bom morala delati z malce manjšim tempom," je za revijo Story dejala 36-letna Hrvatica.

Velika smola Huda poškodba velike tekmice Ilke Štuhec

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:52 5. November 2018.

    Srčno upam da otrok ne bo tako grd ko mama

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.