Janica se ne bo poročila

Foto: Žurnal24 main Najboljša hrvaška smučarka vseh časov – Janica Kostelić. (Foto: EPA)
Potem ko so se v sredo pojavile novice, da naj bi nekdanja hrvaška smučarka Janica Kostelić s svojim fantom Borisom Ivančićem skočila v zakon, se je dan pozneje izkazalo, da to ni res.
Oglej si celoten članek

Čeprav si oče Janice, Ante Kostelić, zelo želi, da bi se njegova hčerka poročila, se mu želja še ne bo izpolnila. Po sredinih novicah, da naj bi Janica skočila v zakonski jarem s svojim dolgoletnim fantom Borisom Ivančićem, so že dan pozneje v javnost prišle novice, da to ni res. Janica in Boris naj bi se namreč po treh letih zveze razšla! Trikratna olimpijska zmagovalka se je sicer ravno zaradi Borisa preselila na Reko, kjer je tudi odprla kozmetični salon. S svojim zdaj že nekdanjim fantom naj bi Janica tudi v prihodnje ostala v prijateljskih odnosih, medtem ko bo oče Ante še nekaj časa moral počakati, da se mu želja uresniči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.