Janus določil šest orlov za Lillehammer

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Glavni trener slovenske reprezentance v smučarskih skokih Goran Janus je že določil ekipo, ki bo zastopala slovenske barve na uvodnih tekmah nove sezone svetovnega pokala.
Oglej si celoten članek

Na Norveško, kjer se bo 23. novembra začelo zares, bo odpotovala šesterica na čelu z junakom minule zime Robertom Kranjcem ter drugim na poletni veliki nagradi Jurijem Tepešem.

Nova sezona svetovnega pokala se bo začela 23. novembra v Lillehammerju s tekmo mešanih ekip. Janus se je odločil, da bodo Slovenijo ob Kranjcu in Tepešu na začetku v novo sezono zastopali še Peter Prevc, Jaka Hvala, Matjaž Pungertar in Jernej Damjan.

"Ekipo sem določil na podlagi poletne sezone, zadnjih treningov, minulega treninga na snegu v Ramsauu, in je posledica moje odločitve," je o sestavi moštva za prve tekme predolimpijske sezone povedal Goran Janus.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.