Janus: Zgodovinski trenutek

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Z dosežkom slovenskih skakalcev v Engelbergu je bil razumljivo zadovoljen tudi glavni trener reprezentance Goran Janus.
Oglej si celoten članek

"Odlično je bilo spremljati zadnje skoke na trenerski tribuni. Ne vem, kaj naj rečem. Zgodovinski trenutek, prvič dva brata na prvem in drugem mestu v pokalu. Čestitke Petru in Domnu za odlične skoke. Peter je v petek preizkusil nove čevlje in je šel potem nazaj na stare, ki so očitno pravi. Zanimivo je tudi, da je bil Noriaki Kasai pri 43 letih tretji, če odštejemo 16 let, ki jih ima Domen, pridemo do kar zanimive številke," je zgodovinsko dvojno krono bratov Prevc pospremil slovenski trener Goran Janus.

"Jutri pa je že nova tekma, nov dan. Ostati moramo realni in delati na tehniki. Tudi Jurij Tepeš in Anže Lanišek sta bila solidna, čeprav sta napravila napaki v finalu. V Engelbergu je specifična skakalnica in če ne ujameš pravega trenutka za odskok, ne moreš skočiti daleč. Upam, da bo v nedeljo bolje," je ocenil Janus.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.