Japonci porazili Messija & Co.

Foto: Žurnal24 Lionel Messi Foto: Žurnal24 Lionel Messi Foto: Žurnal24 Lionel Messi Foto: Žurnal24 Lionel Messi Foto: Žurnal24 Lionel Messi Foto: Žurnal24 Lionel Messi Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Carlos Tevez Foto: Žurnal24 Martin Demichelis in Rioiči Maeda Foto: Žurnal24 Juzo Kurihara in Carlos Tevez Foto: Žurnal24 Alberto Zaccheroni Foto: Žurnal24 Alberto Zaccheroni Foto: Žurnal24 Alberto Zaccheroni
Čeprav so na prijateljski tekmi proti Japonski Lionel Messi, Carlos Tevez in Javier Mascherano odigrali vseh 90 minut, se Argentina iz dežele vzhajajočega sonca vseeno vrača sklonjenih glav.
Oglej si celoten članek

Japonska nogometna reprezentanca je v Saitami pred 63.000 gledalci v prijateljski tekmi premagala Argentino z 1:0. Edini gol je v 19. minuti zabil Šindži Okazaki, na klopi kamikaz pa je tako uspešno debitiral Italijan Alberto Zaccheroni. Japonci so imeli priložnosti še iz protinapadov, a bi tudi Argentina bi lahko zadela. Njen selektor Sergio Batista je vseh 90 minut pustil v igri Lionela Messija, Carlosa Teveza in Javierja Mascherana, vendar vseeno na svoji tretji prijateljski tekmi po SP prvič izgubil. Pred tem je slavil zmagi nad Irsko (1:0) in Španijo (4:1).

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.