Japonke Slovenkam priredile potres v Kobeju

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slovenska ženska teniška reprezentanca tudi po peti partiji dvoboja prvega kroga v svetovni skupini pokala Fed proti Japonski v Kobeju ostaja brez zmage. Zdaj Slovenke čaka boj za obstanek v svetovni skupini.
Oglej si celoten članek

Potem ko so si domačinke danes že zagotovile neulovljivo prednost z zmago Ajumi Morite nad Polono Hercog s 3:6, 7:6 (6) in 6:1, je slovenska kapetanka Maja Matevžič v četrti partiji priložnost ponudila Petri Rampre, ki pa je morala priznati premoč Kurimi Nari s 6:4 in 6:4. Slovenija se bo v nadaljevanju tekmovanja konec aprila borila za obstanek v svetovni skupini pokala Fed, Japonke pa so si z zmago priigrale možnost za uvrstitev v elitno svetovno skupino.

Japonska - Slovenija 5:0
Sobota, 4. 2.:
K. D. Krumm : P. Hercog 2:6, 6:4, 6:2
A. Morita : N. Kolar 2:6, 6:4, 6:3

Nedelja, 5. 2.:
A. Morita : Polona Hercog 3:6, 7:6 (1), 6:1
K. Nara : P. Rampre 6:4, 6:4
R. Fudživara/A. Morita : N. Kolar/P. Rampre 6:3, 5:7, 6:0

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.