Japonski motociklistični gigant s pomembno novico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Joan Mir je podaljšal s Suzukijem.
Oglej si celoten članek

Španski motociklist Joan Mir je podaljšal pogodbo s Suzukijem do leta 2022. Že dva tedna pred njim se je za enako potezo odločil tudi njegov moštveni kolega v svetovnem prvenstvu razreda motoGP in rojak Alex Rins.

"Ta par sestavlja trdno in konkurenčno ekipo, ki zre v prihodnost in meri visoko, kar zadeva rezultate," so pri Suzukiju zapisali v sporočilu za javnost.

Sezona tekmovanja bi se morala začeti že marca, a je prekinjena zaradi pandemije novega koronavirusa. V vodstvu tekmovanja upajo, da jo bodo lahko začeli konec julija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.