Jaromir Jagr bo še nekaj časa vrag

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Veteran Jaromir Jagr bo še nekaj časa pretil vratarjem najmočnejše hokejske lige na svetu, podpisal je novo pogodbo z Devilsi.
Oglej si celoten članek

Jaromir Jagr, češki hokejski zvezdnik, je podaljšal pogodbo z New Jersey Devils, ki igra v severnoameriški hokejski ligi NHL. Dvainštiridesetletni igralec je pogodbo, vredno 3,5 milijona dolarjev, podaljšal še za leto dni. V tej sezoni je bil s 67 točkami najboljši strelec moštva, ki pa se mu ni uspelo uvrstiti v končnico.

Jagr je doslej osvojil naslove olimpijskega zmagovalca in svetovnega prvaka, dvakrat pa je tudi Stanleyjev pokal. V NHL je od leta 1990, na večni lestvici pa je z 705 goli na sedmem mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.