Jasikevičius podpisal za Lietuvos Rytas

Foto: Žurnal24 Šarunas Jasikevičius je nazadnje igral pri Panathinaikosu, kjer pa so mu ponudil
Nekdanji košarkar Uniona Olimpije in eden najboljših evropskih organizatorjev igre Šarunas Jasikevičius je podpisal enoletno pogodbo z litovskim Evroligašem Lietuvos Rytasa.
Oglej si celoten članek

34-letni Šarunas Jasikevičius bi utegnil pred domačimi navijači zaigrati že v sredo proti Ciboni, so zapisali v klubu.

"Šaras" je v svoji karieri osvojil štiri naslove prvaka Evrolige, kar je največ med vsemi aktivnimi košarkarji, v zgodovini pa je enako uspelo le še sedmim košarkarjem. Jasikevičius je profesionalno kariero začel prav v Lietuvos Rytasu, katerega član je bil v sezoni 1998/99. Sledil je odhod k Union Olimpiji, ki ga je izstrelila med evropske košarkarske zvezde. Leta 2003 je z Barcelono osvojil prvi evropski naslov, nato pa z izraelskim Macacbijem v letih 2004 in 2005 še dvakrat zapored osvojil Evroligo. Zadnji, četrti naslov, je leta 2009 osvojil z grškim Panathinaikosom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.