Jasikevičius pred pokojem podpisal za Žalgiris

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji košarkar ljubljanske Olimpije Šarunas Jasikevičius bo kariero nadaljeval in po vsej verjetnosti tudi končal v vrstah Žalgirisa iz Kaunasa.
Oglej si celoten članek

Sedemintridesetletni Šarunas Jasikevičius je sklenil enoletno pogodbo z Žalgirisom, s katerim bo igral tudi v Evroligi. V Žalgirisu še ni igral, čeprav izhaja iz Kaunasa.

Sloviti litovski organizator je prve košarkarske korake naredil pri Lietuvos Rytasu, kariero je nato nadaljeval pri Unionu Olimpiji, kjer je bil eno sezono, nato je s štirimi različnimi klubi osvojil elitno evropsko klubsko košarkarsko prvenstvo Evroligo, leta 2003 z Barcelono, v letih 2004 in 2005 z Maccabijem in leta 2009 s Panathinaikosom.

V majici z litovskim grbom pa je reprezentanco leta 2003 pripeljal do naslova evropskih prvakov. Jasikevičius je tri sezone igral tudi v ligi NBA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.