Javnost ogorčena nad tenisačem: "Kaj, za vraga, je to?"

Foto: Twitter grigor dimitrov
Kričeča oprava nekdanjega tretjega igralca sveta je požela ogromno pozornosti.
Oglej si celoten članek

Grigor Dimitrov, nekdanji polfinalist OP Avstralije (2017), je v uvodnem krogu prvega grand slama letošnje sezone premagal Juana Ignacia Londera s 4:6, 6:2, 6:0, 6:4. Uvstitev v drugi krog je tokrat ostala v senci nenavadne trenirke, ki bolj kot na športno oblačilo spominja na pižamo.

OP Avstralije Zidanškovo po uvodni zmagi čaka slovita nasprotnica

Dimitrov je znan po tem, da rad vzbuja pozornost z nenavadnimi oblačili, a tokrat je presegel celo samega sebe. Njegova modna izjava je bila deležna ogromno medijske pozornosti, nekateri uporabniki družbenih omrežij pa so jo celo označili za "vizualno onesnaževanje."

"Oblečem lahko karkoli. S tem nimam nobenih težav. Meni se je zdela v redu," je po zmagi povedal Bolgar. "V bistvu mi je zelo všeč. Obožujem barve. Zelo rad eksperimentiram. Ko sem na igrišču, ne razmišljam preveč o svojih oblačilih, vendar je vedno dobrodošlo, če so udobna. Na srečo je Nike upošteval več mojih predlogov," je dodal.

"Rad odstopam od povprečja. Mislim, da je trenirka zelo zabavna. Nikoli ne želim biti brezizrazen," je sklenil aktualni 20. igralec sveta.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.