"Jaz sem bog, Messi genij"

Zlatan Ibrahimović je postregel s svojo najboljšo enajsterico vseh časov in seveda med največje uvrstil tudi sebe.
Oglej si celoten članek

V idealni postavi švedskega superzvezdnika se nahajajo njegovi nekdanji in zdajšnji soigralci. Vsakega igralca, ki ga je uvrstil med najboljših 11 je opisal z eno besedo.

In kako izgleda Zlatanova najboljša enajsterica? V njej so Gianluigi Buffon (zid), Lilian Thuram (žival), Thiago Silva (kompleten igralec), Fabio Cannavaro (pitbull), Maxwell (eleganca), Andres Iniesta (čarobnost), Patrick Vieira (vodja), Xavi (popolen), Pavel Nedved (mašina), Lionel Messi (genij) in Zlatan Ibrahimović (bog).

Vsekakor gre za ekipo s katero bi se dalo marsikaj osvojiti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:45 26. November 2014.

    Papak

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.