Je Putin ukradel zlato kolajno?

Foto: Profimedia vladimir putin
Čudno dogajanje ob podelitvi.
Oglej si celoten članek

Vladimir Putin je bil ob Francozih nesporni zmagovalec poledeitve pokala za naslov svetovnih prvakov. Medtem ko so predsednik Fife Gianni Infantino, predsednik Francije Emmanuel Macron in predsednica Hrvaške Kolinda Grabar-Kitarović stali na dežju, je ruski voditelj edini stal pod odprtim dežnikom.

A na podelitvi je opazovalcem v oči padla še ena reč. Ženska, ki je stala za ruskim predsednikom ter z njim med podelitvijo tudi komunicirala, je namreč v žep mirno pospravila eno izmed zlatih kolajn, ki so bile namenjene Francozom. Mnogi so s prstom pokazali prav na Putina in ga obtožili, da si je zaželel odličje. Verjamemo, da to ni prava razlaga. Kaj pa vi?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.