Je znorela? Neverjetno, kam je Icardijeva žena v času korone odpeljala otroke

Foto: Epa
Foto: Epa
Nekdanji mož famozne Wande Nare je znorel, ko je slišal, kam je odpeljala njune otroke.
Oglej si celoten članek

Svojeglava Wanda Nara se je odločila, da bo sredi največje borbe s koronavirusom odpotovala v Italijo, natančneje v Milan, prestolnico Lombardije. Da pa je vse skupaj še huje, je s seboj v to žarišče smrtonosnega koronavirusa vzela svojih pet otrok.

Zaradi njene odločitve je naravnost znorel njen nekdanji soprog Maxi Lopez, s katerim imata kar tri otroke, vezo pa sta prekinila leta 2013, ko ga je Wanda začela varati z njegovim prijateljem ter soigralcem Maurom Icardijem.

Maxi z zakoncema Icardi skorajda ne komunicira, nedavno se je le zahvalil svojemu nekdanjemu prijatelju, da ga je osvobodil Wande.

Foto: EPA maxi lopez

Toda ob nedavni potezi Wande Nare je celo Maxi Lopez moral prekiniti svoj molk, ko je izvedel, da je njegova bivša žena s sinovi Valentinom, Constantinom in Benediktom zapustila karanteno v prestolnici Francije ter se napotila v središče koronavirusa, s tem pa spravila njune otroke v resno nevarnost.

"Želel bi vedeti, s kakšnim razlogom si prekršila karanteno sredi globalne pandemije. Cel svet ti pravi, da ne zapuščaš hiše, ti pa si izpostavila najine otroke potovanju v drugo državo. Odšla si v epicenter v Italiji, ne da bi razmišljala o posledicah?"

"Kaj je narobe s tvojo glavo? Najbolj sveta stvar na svetu je zdravje najinih otrok. Šokiran sem zaradi tvojega pomanjkanja minimalnega obzira na druge. Če ti je že vseeno zase, naj ti ne bo za njih. Zdaj si mati petih otrok, toda izgleda, da se tega ne zavedaš," naj bi se po pisanju italijanskih medijev glasilo Maxijevo sporočilo Wandi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.