Jeglič v Ingolstadt, debi proti Robarju

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski hokejski reprezentant Žiga Jeglič bo kariero nadaljeval v najmočnejši nemški ligi DEL.
Oglej si celoten članek

Ingolstadt, član elitne nemške lige DEL, je danes sporočil, da se je s 25-letnim Slovencem dogovoril za sodelovanje, v Nemčijo bo prišel še ta teden. Žiga Jeglič je doslej igral za finski Porin Ässät.

Jeglič bo tako v Ingolstadtu spet zaigral z reprezentančnim soigralcem Robertom Saboličem, ki je član te ekipe od lanske sezone. Jeglič naj bi za svoj novi klub prvič zaigral že konec tedna, ko Ingostadt v petek čaka dvoboj s Krefeldom (za katerega igra Mitja Robar), v nedeljo pa s Hamburgom. Po 28 krogih DEL je Ingolstadt na sedmem mestu.

Pripravljen na trdo delo

"Vesel sem, da smo se dogovorili. Svojo priložnost v DEL bo nedvomno dobro izkoristil in se dokazal pri nas v Ingolstadtu. Gre za mladega, nadarjenega in uspeha željnega hokejista, ki pa se želi še razvijati in je pripravljen trdo delati," je novega igralca pohvalil športni direktor ekipe Jim Boni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.