Jelavić pristal med tigri

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Hrvaški napadalec Nikica Jelavić je zamenjal klubsko sredino a ostaja v angleški prvi ligi. Everton je zamenjal za Hull City.
Oglej si celoten članek

Nekdanji slovenski reprezentant Robert Koren ima novega soigralca. Hull City je namreč okrepil Nikica Jelavić, ki je pred tem igral za liverpoolski Everton. Hrvaški reprezentant je podpisal triipolletno pogodbo tećko 7,8 milijonov evrov.

"Takoj ko so me poklicali, sem vedel, da bo to prava priložnost zame. Klub se šele vzpenja, toda imamo dobro postavo in ni me bilo treba dolgo prepričevati," je za klubsko spletno stran dejal 28-letni napadalec. V njegovi pogodbi je tudi klavzula o obstanku v elitni druščini - če bo novinec Hull City ostal v premier ligi, bo dobil še dodaten milijon funtov.

Jelavić je v Everton prišel iz propadlega škotskega velikana Rangers januarja 2012 za pet milijonov funtov. Za Škote je dosegel 36 golov na 54 tekmah, za Everton pa v zadnjih dveh sezonah 21 golov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.