Jelić Ljudski vrt zamenjal za Fazanerijo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Mura 05 je pred nadaljevanjem prvenstva dobila pomembno okrepitev v konici napada. Moštvo iz Fazanerije je okrepil otrok Maribora Dragan Jelić.
Oglej si celoten članek

Dragan Jelić je novi član Mure 05, ki je pred spomladanskim delom sezone na četrtem mestu v prvi slovenski nogometni ligi. Šestindvajsetletni napadalec je nazadnje branil barve svojega matičnega kluba iz Maribora, igral pa je tudi v Turčiji (Caykur Rizespor), Rusiji (Krila Sovjetov) in na Nizozemskem (Willem II).

Jelić je podpisal enoinpolletno pogodbo z Muro 05. V Mursko Soboto je prišel kot prost igralec in bo imel pravico nastopa že na uvodni tekmi drugega dela sezone, ko bo Mura v soboto, tretjega marca, gostovala pri velenjskem Rudarju.

Jelić bo zapolnil vrzel v konici napada po poškodbi Hrvata Mateja Eterovića, ki bo odsoten od štiri do šest tednov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.