Jerman peti v Lake Louisu

Foto: Žurnal24 Andrej Jerman je trening končal na desetem mestu. (Foto: Reuters)
V kanadskem Lake Louisu bo ta konec tedna prvi moški smuk sezone. Na prvem treningu je bil najhitrejši Norvežan Aksel Lund Svindal, za njim se je uvrstil Hans Grugger, tretji pa je bil Patrik Jaerbyn.
Oglej si celoten članek

Od slovenskih tekmovalcev je bil najhitrejši Andrej Jerman, ki je zasedel peto mesto. Pred Jermanom je bil na četrtem mestu še drugi Avstrijec Klaus Kroell. Drugi slovenski smučarji so zaostali za najboljšimi. Še najbolje se je odrezal Andrej Križaj, ki je zasedel 36. mesto. Andrej Šporn je bil 48., Gašper Markič se je uvrstil na 50. mesto, Boštjan Kline je bil 62., Rok Perko pa 82. Aleš Gorza se treninga ni udeležil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.