Jermanova: Ob pomoči masaže in zdravil

Foto: Žurnal24 Majda Jerman je morala nastop v finalu C odpovedati.
Majda Jerman in dvojec brez krmarja so si danes priveslali nastopa v finalih C. Jermanova je bila v svoji skupini druga, dvojec brez zlahka prvi.
Oglej si celoten članek
Majdi Jerman se je zgodilo podobno, kot že dan prej, ko je zapravila možnost za uvrstitev v polfinale A/B. Približno na polovici proge ji je zmanjkalo moči, a je z zadostno prednostjo še lahko rešila drugo mesto, ki jo vodi v finale C. "Vedela sem, da bo srbska veslačica prav gotovo hitrejša, podobno pa sem mislila tudi za Madžarko in Kubanko. No, na koncu se je izkazalo, da Kubanka ni imela dovolj moči, tako da je bila šele četrta in bo veslala v finalu D," je povedala Jermanova, ki še vedno nastopa z močnimi bolečinami v križu. "Nada (reprezentančna zdravnica, op. p.) mi je včeraj dala neka zdravila, a ni skoraj nič bolje, tudi masaže ne pomagajo," je še povedala Izolčanka, ki si je želela vsaj med najboljših 12 na svetu.

Dvojec brez krmarja prvi
Tudi dvojec brez krmarja je tokrat nastopil bolje kot v torek. Primorska veslača Boštjan Božič in Gregor Novak sta kmalu prevzela pobudo in si na polovici proge zagotovila že štiri čolne prednosti, tako da jima do konca ni bilo več treba veslati na polno, v cilju pa sta imela pred zasledovalci še vedno več kot za čoln naskoka. "Sicer je bila danes spet 'trda voda', a sva vsaj zmagala. Prenos smo nastavili nekoliko na težje, saj je bil včeraj zaradi nasprotnega vetra malo lažji, morda imam zato občutek, da je šlo veslo težje skozi vodo," je v cilju povedal Boštjan Božič.

Oba čolna bosta v finalih C nastopila v petek.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.