Jerry poškodovan, Štuhčeva danes kot 33.

Foto: EPA
Foto: EPA
Andrej Jerman po padcu na petkovem smuku v Beaver Creeku ne bo nastopil na sobotnem superveleslalomu (ob 19.00), saj ima po bližnjem srečanju z zaščitno ograjo poškodovano koleno. Ilka Štuhec bo dan po velikem presenečenju in šestem mestu spet nastopila na smuku v Lake Louisu (ob 20.30). V petek je nosila startno številko 34, tokrat bo imela eno nižjo - 33.
Oglej si celoten članek

Padec Andreja Jermana na petkovem smuku svetovnega pokala v ameriškem Beaver Creeku očitno ni minil brez vseh posledic. Iz Smučarske zveze Slovenije so sporočili, da si je tekmovalec pri padcu poškodoval koleno in zato ne bo nastopil na današnjem superveleslalomu.

V ponedeljek, takoj ob povratku v domovino, Jermana čaka nov zdravniški pregled in magnetna resonanca. Na petkovem smuku je zmagal Američan Bode Miler, Slovenci pa so ostali brez točk.

Ilka Štuhec bo po izvrstnem šestem mestu na petkovem smuku dan kasneje spet lovila najvišja mesta v Lake Louisu. Štuhčeva se bo na progo podala kot 33., torej številko prej, kot na petkovem smuku. Pred njo pa bosta startali še Tina Maze (17.) in Maruša Ferk (23.).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.