Jeseničani premagali Olimpijo za prvo lovoriko

Foto: twitter Slovenia Ice Hockey‏ Jesenice - Olimpija
Prvi derbi v novi sezoni je zmago prinesel jeseniškim hokejistom.
Oglej si celoten članek

Hokejisti Sija Acronija Jesenic so zmagovalci slovenskega pokalnega tekmovanja za sezono 2017/18. V finalu turnirja v Celju so premagali SŽ Olimpijo s 3:0 (0:0, 1:0, 2:0). Za Jeseničane so v polno zadeli Markus Piispanen (23.), Jaka Šturm (45.) in David Planko (52.).

Pokal je prvo tekmovanje v novi sezoni, ki ga je izvedla Hokejska zveza Slovenije, tokrat v nekoliko spremenjeni obliki na enem turnirju z osmimi klubi. Današnja finalista pa bosta že sredi tedna začela svojo mednarodno sezono v alpski ligi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.