Jesenice okrepil reprezentant

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Hokejisti SIJ Acroni Jesenic so dobili veliko okrepitev, enoletno pogodbo z njimi je podpisal reprezentančni branilec Aleš Kranjc.
Oglej si celoten članek

Izkušeni Aleš Kranjc, ki bo v petek praznoval 35. rojstni dan, je kariero začel na Jesenicah, nato pa ga je pot vodila v tujino, kjer se je zadržal sedem let.

Na Češkem je igral za Češke Budejovice, Kolin, s katerim je nastopal v elitni nemški ligi, in Chomutov, v Rusiji za Krasnodar, na Švedskem za Soedertalje, nazadnje pa je nosil dres avstrijskega Gradca.

"Prepričan sem, da je vrnitev na Jesenice ta trenutek zame najboljša možnost, kakšne konkretne in res dobre ponudbe iz tujine niti nisem imel. V zadnjih dveh letih, od kar se je jeseniški hokej spet začel dvigati, o njem slišim same pozitivne stvari, verjamem, da bo prišel na raven, na kateri je že bil. Dodatni moti in izziv bo profesionalna liga AHL, v kateri se bo zagotovo igral dober hokej," je dejal Kranjc.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.