Jesenice tokrat z remijem

Foto: Žurnal24 Jurij Goličič (desno) je proti Avstrijcem dosegel en zadetek.
Jeseniški hokejisti so v torek s tekmo proti avstrijski ekipi Graz 99ers odprli sezono tudi v domači dvorani. Rezultat je bil 3:3.
Oglej si celoten članek
Hokejisti Acronija Jesenic so po nastopu na tradicionalni poletni ligi na Bledu, kjer niso osvojili niti točke, danes odigrali tekmo proti Avstrijcem, kjer igra tudi slovenski reprezentant Ivo Jan. Vse tretjine so se končale z neodločenim izidom 1:1. Za Jeseničane je en gol dosegel Jurij Goličič, dva pa Paul Healey.

V petek in soboto bodo Jeseničani nastopili na pripravljalnem turnirju na Dunaju, na katerem bo njihov tekmec tudi domača Vienna Capitals, kjer si v novi sezoni kruh služita brata Marcel in David Rodman.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.