Jesenice z novo zmago ostajajo na vrhu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Hokejisti Sija Acronija Jesenic so v tekmi alpske lige v gosteh premagali Feldkirch s 3:1 (1:1, 0:0, 2:0).
Oglej si celoten članek

Potem ko so Jeseničani nazadnje doma po kazenskih strelih premagali mlado ekipo Salzburga s 4:3, so danes na prvem od dveh zaporednih gostovanj zmagali že po rednem delu in se z novim uspehom utrdili na vrhu lestvice.

Prvi gol je za goste Eric Pance dosegel v peti minuti, ko so imeli Jeseničani celo igralca manj na ledu. Domači so sicer hitro izenačili, po premoči v prvi tretjini za goste in po drugi, kjer so imeli terensko premoč domači, pa je odločitev o zmagovalcu padla v zadnjem delu.

Patrik Rajsar je poskrbel za novo hitro vodstvo v 42. minuti, te prednosti pa domačim ni več uspelo izničiti. Poskušali so tudi brez vratarja v zadnji minuti, a je jeseniški vratar Oscar Fröberg ostal nepremagan, medtem ko je jeseniško zmago z zadetkom na prazna vrata z drugim golom na tekmi potrdil Pance.

Naslednji obračun čaka železarje že v soboto, ko bodo gostovali še pri Kitzbühlu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.