Jeseniški dvojec na Slovaško: prihaja še 'Sablja'?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slovenska hokejska reprezentanta Rok Tičar in Žiga Jeglič bosta v prihodnji sezoni nastopala za Slovan iz Bratislave, klub, ki igra v najmočnejši evropski ligi KHL.
Oglej si celoten članek

Rok Tičar in Žiga Jeglič sta podpisala pogodbi do 30. aprila 2015 je sporočil slovaški klub na svoji spletni strani. V ligi KHL že nastopata Jan Muršak in Gal Koren.

Jeglič je nazadnje igral za nemški Ingolstadt, kjer je nastopal skupaj z Robertom Saboličem, in osvojil državno prvenstvo, v finalu pa se je pomeril s Kölnom Tičarja in Aleša Kranjca.

Blizu dogovora s Slovanom naj bi bil tudi Sabolič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:23 3. Maj 2014.

    To mi deli! Stalni trening reprezentančnega napada. Takšen napad velja za 2x močnejšega od sestavljenega !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.