Jets po osmih letih uspešni v Bostonu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V severnoameriški hokejski ligi NHL so v noči na petek odigrali sedem tekem. Hokejisti Winnipeg Jets so v gosteh s 6:2 premagali Bruins ter slavili prvo zmago v Bostonu po letu 2007.
Oglej si celoten članek

Kosmatinci iz Bostona so v zadnjih medsebojnih srečanjih kar trinajstkrat zapored slavili na domačem ledu, vključno z obračuni z Atlanta Thrashers pred selitvijo te franšize v Winnipeg.

Na tekmi v Buffalu so gostje iz ekipe Ottawa Senators premagali domače moštvo Sabres s 3:1, v Nashvillu so slavili domači hokejisti Predators, ki so z 2:1 ugnali Carolina Hurricanes. Igralci St. Louis Blues so doma s 3:1 premagali Edmonton Oilers, hokejisti Dallas Stars pa so bili s 3:0 boljši od Pittsburgh Penguins. V Coloradu je domača ekipa Avalanche s 4:5 izgubila proti Minnesota Wild. Za Minnesoto je Zach Paris vpisal prvi hat-trick, trojček golov, v sezoni.

Dvoboj v Tampi se ni končal po rednem delu. Domača ekipa Lightning je proti Philadelphia Flyers slavila s 3:2 po podaljšku, zmagoviti gol je zadel Jason Garrison.

Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja so sezono začeli v četrtek z domačim porazom z 1:5 proti San Jose Sharks.

Liga NHL, izidi:

Boston Bruins : Winnipeg Jets 2:6
Buffalo Sabres : Ottawa Senators 1:3
Tampa Bay Lightning : Philadelphia Flyers 3:2*
Nashville Predators : Carolina Hurricanes 2:1
St. Louise Blues : Edmonton Oilers 3:1
Dallas Stars : Pittsburgh Penguins 3:0
Colorado Avalanche : Minnesota Wild 4:5

* - podaljšek

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.