Jezni Ibra udaril po ''jedcih kaviarja''

Foto: EPA
Foto: EPA
Napadalec Paris Saint-Germaina meni, da so se navijači pariškega prvoligaša v zadnjih letih razvadili, dodal pa je tudi, da ga trenutna strelska suša ne skrbi.
Oglej si celoten članek

Zlatan Ibrahimović je po petkovi zmagi Paris Saint-Germaina nad Rennesom (1:0), ob kateri so Parižani žvižgali svojemu moštvu, udaril po privržencih francoskih prvakov, rekoč, da se na ta način do njega in soigralcev obnašajo ne glede na rezultat, v svojem slogu pa še dodal, da morda zato, ker "jedo kaviar".

Na stadionu Parc des Princes je edini gol zabil Ezequiel Lavezzi, ki je zaključil izvrstno ekipno akcijo v prvem polčasu, PSG pa se je s tremi točkami na vrhu lestvice na le eno zaostanka približal hitu prvenstva Lyonu. Številni žvižgi, ki so po Parku princev odmevali med tekmo, so razočarali Ibrahimovića, ki svoje jeze ni mogel zadržati.

Več si preberite na Goal.com/si/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.