Jimmy Jump tokrat "napadel" Agüera

Foto: Reuters Jimmy Jump, Sergio Agüero Foto: Reuters Jimmy Jump, Sergio Agüero Foto: Reuters Jimmy Jump, Sergio Agüero Foto: Reuters Larissa, Brazilija, Paragvaj, Copa America
Slavni Jimmy Jump, Katalonec poznan po svojih vdorih na športne prireditve, je "napadel" tudi na Copi Americi. Na prvem četrtfinalu med Argentino in Urugvajem (po enajstmetrovkah so slavili drugi!) je Jimmy med drugim polčasom pritekel na igrišče in si za "tarčo" izbral napadalca Atletica Sergia Agüera, ki mu je na glavo poveznil kapico Barcelone. Slavni Jimmy je še na hitro poljubil zeta Maradone, nato pa so ga ujeli varnostniki.
Oglej si celoten članek

Jimmy Jump "napadel" Sergia Agüera (VIDEO):

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.