Jokala je zaradi Dončića, zdaj ga je le videla v živo

Foto: Twitter Luka Dončić
Mala deklica je dobila božično darilo.
Oglej si celoten članek

Pred dnevi se je na twitterju pojavil posnetek male deklice, ki ni želela v posteljo, raje bi po televiziji gledala svojega junaka Luko Dončića. Želja se mali Skylar takrat ni izpolnila, kasneje pa se mladi slovenski zvezdnik poškodoval. 

A posnetek, ki ga je objavil oče deklice, so videli tudi pri Dallasu in ob povratku Slovenca štiriletno Skylar in njene najbližje povabili na tekmo ter tako družini priskrbeli lepo božično darilo.

Yeagerjevi so se sicer na pot v Dallas morali odpraviti iz 400 kilometrov oddaljenega Houstona, kjer sicer igrajo veliki teksaški tekmeci Mavericksov. A mala Skylar namesto za Jamesa Hardna, Russella Westbrooka in ostale člane Raket stiska pesti za Dončića. Zdaj so si pri Dallasu z lepo potezo najbrž zagotovili privrženost celotne družine in navijačico za celotno življenje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.