Jokić ali Dončić? Srbi naredili anketo, rezultat presenetljiv

Foto: Twitter Juancho, Dončić in Jokić.
Foto: Reševalni pas/Twitter Juancho, Dončić in Jokić.
Srbi izbrali najboljšega na Stari celini.
Oglej si celoten članek

Pri srbeskem B92 so svoje bralece spraševali, kdo je trenutno najboljši evropski košarkar. Na izbiro so ponudili najkoristnejšega košarkarja rednega dela NBA lige Nikolo Jokića, najboljšega v končnici in prvaka Giannisa Antetokounmpa ter Luko Dončića, ki je blestel v prvem krogu NBA play-offa proti ekipi LA Clippers, nato pa Slovenijo popeljal na olimpijske igre, kjer je na prvi tekmi proti Argentini zbral 48 točk.

Jokić, ki je srbske ljubitelje razočaral z nenastopom v olimpijskih kvalifikacijah, se je uvrstil za fenomenalnim Slovencem, tretje mesto pa je zasedel MVP NBA finala.

Foto: b92 anketa
 

Pri skoraj 6.000 glasovih jih je precej več od polovice prejel slovenski zvezdnik (58,6 odstotka), 'domačin' Jokić se je ustavil pri 25,9 procenta, izjemni Grk pa je prejel 15,5 odstotka glasov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 21:08 28. Julij 2021.

    MVP se ne pomeni da je najboljsi ..najatraktivneji .. najrajegledan ..najmlajsi ...najbolj perspektiven ....V Fiba košarki ..pri zgoscenih obrambah na …

  • 15:17 27. Julij 2021.

    Kdo je pa Janis Adetokumbo?

  • 11:34 27. Julij 2021.

    Samo je eden lahko MVP in to je Grk postal je NBA prvak.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.