Jokić pri nekdanjem evropskem prvaku

Foto: EPA
Foto: EPA
Angleški drugoligaš Nottingham Forest je potrdil, da si je do konca sezone od španskega Villarreala izposodil slovenskega reprezentančnega branilca Bojana Jokića.
Oglej si celoten članek

Devetindvajsetletni Bojan Jokić na Otok prihaja kot zamenjava za Danija Pinillosa, ki je zaradi poškodbe kolena že končal sezono.

Jokić je kariero sicer začel v kranjskem Triglavu, nato se je preselil v Gorico, od tam pa leta 2007 v francoski Sochaux. Leta 2010 ga je pot vodila k italijanskemu Chievu, julija 2013 pa je prestopil v Villarreal.

Nottingham je nazadnje v Premier League igral leta 1999, trenutno pa je na 14. mestu v drugoligaški konkurenci. Najuspešnejše obdobje kluba sega med leta 1975 in 1993, ko je Nottingham pod vodstvom slovitega trenerja Briana Clougha osvojil prvenstvo, dva evropska pokala in štiri ligaška tekmovanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.