Jokić se seli na Otok

Foto: EPA
Foto: EPA
Bojan Jokić bo kot posojeni nogometaš Villarreala zaigral za nekdanjega evropskega prvaka.
Oglej si celoten članek

Nottingham Forest je tik pred podpisom pogodbe s slovenskim reprezentantom Bojanom Jokićem, ki naj bi kot posojen nogometaš Villarreala v klubu zaigral do konca sezone. Pri angleškem drugoligašu upajo, da bo prestop končan že danes.

"Pričakujemo, da se nam bo pridružil na ponedeljkovem treningu," je novico že potrdil glavni trener Dougie Freedman. Devetindvajsetletni slovenski branilec bo sicer zamenjal poškodovanega Daniela Pinillosa, ki je že moral končati to sezono. V klubu bodo v prestopnem roku sicer iskali le še enega napadalca.

Jokić je v tej sezoni odigral le dve ligaški tekmi za rumeno podmornico, a je bil redni član Villarreala na tekmah Evropske lige in kraljevega pokala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.