"Jokica" Neymar odgovoril kritikom, Di Maria zadel direktno iz kota

Foto: Epa
Foto: Epa
PSG je uspel premagati vedno neugodni Nimes z rezultatom 4:2. Tekmo sta zaznamovala Di Mariin gol dosežen neposredno iz kota ter Neymarova proslava zadetka.
Oglej si celoten članek

PSG je v 4. kolu francoskega prvenstva gostoval pri Nimesu. Zvezdniki iz Pariza so pričakovali lahko zmago, toda za njo so se morali precej potruditi. Tekma se je za izbrance Thomasa Tuchela pričela zelo dobro, saj v 36. minuti povedli z zadetkom Neymarja, ki je izkoristil predložek Thomasa Meunierja.

Ker so domači navijači pričakali Neymarja s transparentom "jokica", je slednji svoj zadetek proslavil točno pred njimi, tako da je zaigral otroški jok.

Štiri minute po Brazilčevem zadetku je PSG podvojil svoje vodstvo s spektakularnim zadetkom Angela Di Marie, ki je presenetil vratarja Paula Bernardonija, ko je streljal na gol kar neposredno iz kota, v slogu legendarnih Juana Sebastiana Verona, Blaža Sliškovića, Nastje Čeha...

V tem trenutku se je zdelo, da se bo PSG sprehodil do zmage, a temu ni bilo tako. Domačini se niso predali in so preko Antonina Bobichona ter Tejia Savaniera rezultat izenačili.

Toda do velike senzacije ni prišlo, saj so Parižani najprej preko Kyliana Mbappeja zadeli v 77 minuti, končni izid pa je v 91. postavil Edinson Cavani.

Globoko v sodnikovem podaljšku sta bila podeljena tudi dva rdeča kartona. Pri PSG-ju je bil pod prho poslan MBappe, pri Nimesu pa je ta usoda doletela Savaniera.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.