Joli v NK Interblock

Foto: Žurnal24 Po novem bo Jolanda Čeplak tekla z nogometaši.
Jolanda Čeplak je v ponedeljek začela opravljati delo trenerja za fizično pripravo nogometašev NK Interblock. V klubu navdušenja nad strokovnim sodelovanjem z atletinjo ne skrivajo.
Oglej si celoten članek

V NK Interblock so se za sodelovanje s "kraljico v kraljici športov" odločili v obdobju, ko še ni znan razplet dopinške afere, v katero se je zapletla. Predsednik Interblocka Joc Pečečnik je že na spletni strani kluba zapisal, da bo klub Jolandi Čeplak "omogočal varno zavetje za njen nadaljni razvoj in delo, dokler bo imela željo, in ji omogočil dostojno finančno perspektivo, saj je ostala skoraj brez vseh sponzorjev".

"Lahko povem le, da se bo Jolanda priključila kot strokovnjak za fizično pripravo za celoten klub. Ker imamo pred seboj ciklus dveh tekem, do ponedeljka zagotovo ne bo navzoča na treningih, naslednji teden pa bomo na novinarski konferenci zadevo podrobneje predstavili," je za žurnal24.si povedal predstavnik za stike z mediji NK Interblock Sanel Konjevič in dodal: "Pobudo je dal Joc Pečečnik in se o vsem tudi osebno dogovoril s Čeplakovo. Lahko povem, da bomo sodelovanje spravili v prakso med reprezentančnim premorom, ki sledi po prihajajočem koncu tedna."

Martin Pregelj bo imel novo trenerko, Joc Pečečnik pa novo uslužbenko. © NK Interblock

 
NK Interblock na svoji spletni strani jasno izraža neomajno podporo Čeplakovi, hkrati pa močno kritizira širšo javnost, ki naj ji ne bi izkazovala prave podpore in pomoči. "Jolande vam ne bom posebej predstavljal, saj širna Slovenija o njej ve prav vse in še več. Veseli nas, da smo se v klubu z njo srečali in dogovorili za sodelovanje prav v času, ko jo sicer (še) nihče ne napada, ampak jo daje pod oznako spornega športnika. To se mi zdi sramota in ne morem verjeti, da prav isti ljudje, ki so jo dvigovali v nebesa, v tem trenutku nimajo niti toliko 'jajc', da bi ji pogledali v oči in izrazili svoje pravo mnenje. Ne bom govoril, da ji atletska zveza namesto 100-odstotne zaščite ponuja stranska vrata za izhod pred novinarji, ne bom govoril, da bi naši ljubi tlačanski športni funkcionarji morali sprevideti, da ne gre za našo 'Joli' niti za to, ali so v urinu našli po meritvah 'smrtno' dozo prepovedane substance. Za nas je Jolanda Čeplak legenda slovenskega športa, ne glede na dejstvo, ali jo bo breme lastne države psihično zlomilo na način, da se nikoli ne bo vrnila na atletske steze," je med drugim na spletni strani svojega kluba zapisal Pečečnik.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.