Jordan je moral Trumpu nakazati 15.000 dolarjev

Foto: Profimedia Michael Jordan
Za mnoge najboljši košarkar vseh časov ima tudi nekaj slabosti.
Oglej si celoten članek

Ni velika skrivnost, da je imel Michael Jordan med kariero nekaj težav zaradi odvisnosti od iger na srečo, med konferencijskim finalom leta 1993 je tako na primer pobegnil v igralnice v Atlantic Cityju. Sam je vseskozi zatrjeval, da ni odvisen 'zaradi samih iger', ampak 'zaradi tekmovalnosti', ki jo te ponujajo. 

V izjemno priljubljeni dokumentarni seriji Zadnji ples, ki govori o njegovem pohodu do šampionskih prstanov, so zdaj razkrili, da ga je takšna 'tekmovalnost' nekajkrat spravila ob lepe vsote denarja. Oktobra 1991 je tako moral napisati ček za 57.000 dolarjev zaradi 'slabega vikenda' v casinojih, leta 1998 pa je v Trumpovi igralnici v Garyju v Indiani pred dvobojem z Indiano Pacers pustil 15 tisočakov.

Ček slednjega plačila se je zdaj znašel na dražbi avkcijska hiše Goldin. Ob noriji, ki jo je v ZDA in po svetu sprožil Zadnji ples, pričakujejo, da bo listič z Jordanovim podpisom prodan za precej višji znesek kot je tisti, ki se nahaja na čeku.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.