Jordan še vedno najpopularnejši ameriški športnik

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Najboljši košarkar vseh časov je obdržal vodilno pozicijo med najbolj popularnimi športniki v ZDA.
Oglej si celoten članek

Legendarni košarkar Michael Jordan, ki je zadnjo tekmo v severnoameriški ligi NBA odigral pred 11 leti, je po anketi revije Sports Business Journal še naprej najbolj priljubljen športnik v Združenih državah Amerike.

Enainpetdesetletni Jordan je zdaj lastnik ekipe Charlotte Bobcats, zahvaljujoč dobri prodaji športnih copat z njegovim logom ter drugih artiklov pa je postal milijarder.

Za "njegovo zračnostjo" LeBron, Peyton in Tiger

Jordan, ki je kariero končal v sezoni 2002/03 pri 40 letih in velja za najboljšega košarkarja vseh časov, je še tretje leto zapored postal najbolj priljubljeni ameriški športnik. Na lestvici je prehitel igralca ameriškega nogometa Peytona Manninga, košarkarja LeBrona Jamesa in golfista Tigerja Woodsa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.