Jorgić že s kolajno v žepu

Foto: Epa Darko Jorgić
Slovenski namiznoteniški igralec je ponovno dokazal, da sodi med najboljše v svoji starostni kategoriji.
Oglej si celoten članek

Nadarjeni slovenski namiznoteniški igralec Darko Jorgić bo še na drugem zaporednem evropskem prvenstvu igralcev do 21 let osvojil kolajno. Lani si je skupaj z reprezentančnim kolegom Denijem Kožulom delil tretje mesto, vsaj bron pa si je že zagotovil tudi letos v Minsku.

Drugi nosilec se je že uvrstil v polfinale, kjer se bo v nedeljo meril z Romunom Cristianom Pleteo, ki je v osmini finala po hudem boju s 4:3 izločil Kožula. V drugem polfinalu se bosta srečala prvi nosilec Čeh Tomaš Polansky in še en Romun Rares Sipos.

Jorgić je v osmini finala s 4:1 ugnal Poljaka Mareka Badowskega, v četrtfinalu pa s 4:2 Moldavca Andreija Putuntico. Jorgić in Kožul sta nastopila tudi v četrtfinalu igre dvojic, s 3:0 sta ju premagala Rusa Konstantin Černov in Artur Abušev.

V zaključne boje se v ženski konkurenci ni uvrstila Ana Tofant.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.