Jose Macedo diskvalificiran

Foto: Žurnal24 Jose "Girah" Macedo (Foto: Pokernews.si)
Pri strani Lock Poker so razočarani, da so morali objaviti novico, da je bil najnovejši član ekipe LockPRO ELITE Jose "Girah" Macedo diskvalificiran iz izziva Bluff Pro Challenge.
Oglej si celoten članek

Nagrado bo tako prejel drugouvrščeni Michael "bigguylegend22" Drummond, ki je skozi izziv imel kar 90.000 $ profita. Med tekmovanjem je bilo nekaj kršitev pravil tako Lock Pokra kot tudi omrežja Merge Gaming, katerega del je Lock Poker. Maceda naj bi se na stran prijavljal z več računalnikov, ki so bili na različnih lokacijah. Vsako kršitev pravil pri Lock Pokru vzamejo resno, ne glede na to, za katerega igralca gre.

"Jose je mlad in je naredil veliko napako. Želeli smo se prepričati, da je zmagal na pošten način. Zato smo naredili pregled njegovega računa, kjer smo zaznali nekaj kršitev, ki jih pri Lock Pokru ne odobravamo," je povedala Jennifer Larson, lastnica in izvršna direktorica Lock Pokra. "Pri nas smo ponosni, da se držimo vrednot, kot so poštenost, legitimnost in pripadnost. Resnico je včasih težko sprejeti, vseeno pa jo moramo in iti naprej. Čeprav je Jose iz svojega IP dobil dovolj veliko vsoto, da bi zgolj z njo postal zmagovalec našega izziva, smo ga zaradi kršitev pravil vseeno morali diskvalificirati. Vseeno pa dejstvo, da je Jose izreden igralec, ostaja nespremenjeno. Vsi upamo, da se bo iz te napake še veliko naučil."

"Resnično mi je žal, da sem kršil pravila," je povedal José. "Moram pa poudariti, da resnično nisem imel nobenega namena, da bi s tem kakorkoli vplival na rezultat izziva. Vseeno pa to ni izgovor. Zdaj sem v svoji poker karieri na taki točki, da moram igrati transparentno. Računalnik, ki je predmet kršitve, je v lasti človeka, ki me finančno podpira in je želel le preveriti, kako mi gre. Nato pa je zaigral še na mizi 25 $/50 $ PLO in izgubil nekaj denarja. Sam sem medtem spal. Spoštujem odločitev Lock Pokra in sprejemam diskvalifikacijo. Še enkrat obžalujem, kar se je zgodilo, in upam, da ta dogodek ne bo zmanjšal podpore tistih, ki verjamejo vame. Bolj obširno razlago bom objavil na svojem blogu. Hvala."


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.