Joshua decembra z Molino

Foto: EPA
Foto: EPA
Britanec Anthony Joshua bo naslov svetovnega boksarskega prvaka v težki kategoriji po verziji IBF branil 10. decembra v Manchestru, tekmec pa bo Američan Eric Molina.
Oglej si celoten članek

V taboru 26-letnega Anthonyja Joshue so upali, da bo naslednji tekmec Ukrajinec Vladimir Kličko, potem ko so prestavili njegov dvoboj s Tysonom Furyjem, toda pogodbene obveznosti in manjša poškodba Ukrajinca sta pokopali upe, da bi do tega dvoboja prišlo že letos.

Tako se bo v 17 poklicnih dvobojih še nepremagani Joshua, tudi zlat z olimpijskih iger 2012, srečal s 34-letnim Ericom Molino, ki je dobil 25 od 28 dvobojev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.