Jovetić poleti v Arsenal

Foto: EPA
Foto: EPA
Italijanski nogometni agent Guido Di Domenico je razkril, da se bo črnogorski nogometaš Stevan Jovetić poleti iz Fiorentine preselil v londonski Arsenal.
Oglej si celoten članek

Trener londonskega Arsenala, Francoz Arsène Wenger, je Stevana Jovetića označil za prvo tarčo poletnega prestopnega roka, saj želijo Topničarji okrepiti svoje napadalne vrste z igralcem zvenečega imena.

Po besedah Guida Di Domenica se je moštvo s severa Londona že dogovorilo o pogojih sodelovanja s 23-letnikom, potem ko je Črnogorec zavrnil ponudbo Juventusa.

"Jovetić je bil ena od opcij za Juventus, toda moje informacije govorijo, da je fant že dal zeleno luč za selitev k Arsenalu. Zdi se, da je navdušen nad njihovim projektom," je dejal Di Domenico. Slednji je zelo spoštovan in kredibilen agent v Italiji, ponaša pa se s tesnimi stiki z Juventusom, Jovetićevo Fiorentino in Romo. Z omenjenimi klubi je pogosto posloval v preteklih letih.

Novica je luč dneva ugledala le dan potem, ko so mediji poročali o donosni ponudbi za Jovetića s strani Arsenala, ob tem pa je Stevan sam izrazil interes za prestop na stadion Emirates.

Poleg Stare dame sta zanimanje za dolgoročno sodelovanje z Jovetićem pokazala tudi Manchester City in AC Milan, čeprav še nista poslala uradne ponudbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.