Juan postal Marijuana Mata

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Med nedeljsko tekmo Premier lige se je ameriški televiziji NBC primeril zanimiv spodrsljaj, ki je hitro postal spletna atrakcija.
Oglej si celoten članek

Srečanje med Tottenhamom in Manchester Unitedom na White Hart Lanu se je končalo brez zadetkov, zato pa bo ostalo v spominu tudi po napaki, ki se je med prenosom zgodila sloviti ameriški medijski hiši NBC.

Tekmo so, kot je to pogost slučaj, opremili s podnapisi, a so tokrat poskrbeli za smeh med svojimi gledalci. V eni od akcij na začetku drugega polčasa so Španca Juana Mato namreč prekrstili v Marijuana Mato, kot je vidno na zgornji fotografiji, ki je brž zaokrožila po svetovnem spletu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.